AKTUELNO

Milica je dobila svih pet glasova.

Još jedna takmičara odlučila je da ove noći u "Pinkovim zvezdicama - All stars" otpeva pesmu članice žirija Leontine Vukomanović tokom emisije kada je muzika devedestih bila tema.

Foto: RTV Pink

Naime, Milica Ilić je večeras izvela numeru "Jedna od sto", a žiri je veoma brzo podigao svoje crvene stolice i ovoj zvezdici dao svih pet glasova uz gomilu pozitivnih komentara.

Foto: RTV Pink

Ovo je City club! Ona je čak i tvoju frizuru napravila - rekla je Goca Leontini, a zatim dodala: "Ovo je mrak! Ponovo smo počeli da se zabavljamo. To je najvažnije, jako si nas zabavila" - govorila je Goca.

Foto: RTV Pink

To su ti pokreti, sve je to iz devedesetih, a ti si, Milice, fantastično pevala. Bila si nasmejalna i energična. Gotov nastup! Odlično, odlično, prezadovoljna sam - rekla je Leontina.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, ova devojčica je iz Zaječara, a Milica je učestvovala u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica", da bi se posle četiri godine ponovo našla pred žirijem najgledanijeg muzičkog takmičenja.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: PRED VEČERAŠNJI NASTUP U PINKOVIM ZVEZDICAMA-ALL STARS Milica ilić otkrila svoj NAJVEĆI BLAM! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Milica Ilić

'