AKTUELNO

Svojim performansom ostavila je sve bez teksta!

I večeras su u  "Pinkovim zvezdicama - All stars" najtalentovanija deca sa naših prostora pevala hitove devedesetih godina na velikoj sceni muzičkog šou programa koji obara sve rekorde gledanosti.

Foto: RTV Pink

Svoj nastup kao sedma po redu večeras je imala i Katarina Radulović, koja je pevala pesme grupa "Đogani" i "Twins". Ova zvezdica uvek vodi računa o svakom detalju kada su njeni nastupi u pitanju, a tako je bilo i ovoga puta kada je prvo zapevala pesmu "Idemo na Mars", a zatim i numeru "Plavi slon", tokom čijeg izvođenja su joj se na bini pridružili plesači, ali i Marsovac!

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ovo je ono o čemu ja pričam! Treba mi šou! Ovo je šou! Ovo je čista petica. Kostimi, koreografija... Dok radite, ne treba da zaboravite suštinu našeg posla... Odmah da ti kažem, već si postala pevačica. Zabavljaj se dok radiš i sve dok to budeš osećala ja ti garantujem blistavu karijeru - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: RTV Pink

Ti si bila na visini zadatka, ali si možda i ti izabrala najgoru pesmu - izjavio je Milan Stanković.

Foto: RTV Pink

Katarina je dobila svih pet glasova od strane članova žirija "Pinkovih zvezdica - All stars", a kako izgleda nastup koji će danima svi komentarisati pogledajte u nastavku:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: IGOR LAZAREVIĆ JE PRAVA TINEJDŽ-ZVEZDA, a sa ovom ROK LEGENDOM bi se menjao na jedan dan! (FOTO+VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Katarina Radulović

'