AKTUELNO

I Teodora je dobila svih pet glasova.

Tema drugog kruga vašeg omiljenog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" jeste muzika devedesetih, pa tako svi takmičari ove noći pevaju hitove iz tog perioda. Teodora Marković odlučila se večeras za pesmu "Zaslužio si sve" koju peva članica žirija Leontina Vukomanović.

Foto: RTV Pink

Teodora se na sceni pojavila u crnoj odevnoj kombinaciji, a zbog svog nastupa dobila je svih pet glasova od strane žirija, a prva je svoje mišljenje iznela Leontina Vukomanović koja je imala samo reči hvale za ovu tamičarku.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dopao mi se tvoj način pevanja. Ušla si potpuno u stil muzike. Ja mogu samo da te hvalim ovde - pričala je Leontina.
Odgovorila si onako kako treba temi, energija je bila ono što je meni najvažnije - izjavila je Kija.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ona je uvek bila moja mezimica, ali večeras nisi odgovorila na temu. Pevački i glumački si savršena. Obučena si savršeno, ali ne za devedesete godine. Previše si savršena, molim te se unakazi nekad - dodala je Goca.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: OVO NIKO NIJE ZNAO: Kija Kockar je sada uspešna pevačica, a NEĆETE VEROVATI ČIME JE ŽELELA DA SE BAVI kad je bila MALA! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Teodora Marković

'