AKTUELNO

Dobila svih pet glasova od strane žirija!

Isidora Mitić večeras je poslednja nastupala u petoj emisiji "Pinkovih zvezdica - All stars", sezoni koja je okuplja najbolje takmičare iz prethodne četiri sezone, a tom prilikom pevala je pesmu "Emotions" od Maraje Keri.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ova zvezdica priredila je neviđeni spektakl, a žiri je sve vreme uživao u vokalnim mogućnostima Isidore Mitić. Najveće ovacije imali su Milan Stanković i Kristina Kockar koji nisu krili svoje oduševljenje.

Foto: RTV Pink

Svaka čast! Ja bih sada opsovala! Boja glasa me je podsetila na Arijanu Grande, a kada si posle podigla glas to je to, Maraja Keri! Naježila sam se - govorila je Kristina Kockar.

Foto: RTV Pink

Ti si budućnost! Ti si toliko velika, toliko ozbiljna. Ovo niko ne može, možda jedna ili dve takmičarke to umeju, ali večeras nastup od A do Š! Igranje, pevanje, kostimi... Čitav taj utisak! Ja sam stvarno ponosan što sam večeras ovde. Kao prava diva, Maraja Keri! - pričao je Milan Stanković.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: RODILA ME MAJKA DA BUDEM PEVAČICA: Pre nego što zasija na sceni 'PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS' Ivana Dimkovski otkriva koji je njen SKRIVENI TALENAT! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Isidora Mitić

'