AKTUELNO

Članovi žirija doneli su tešku odluku.

Još jedna sjajna emisija "Pinkovih zvezdica - All stars" je iza nas, a u ovoj uzbudljivoj večeri takmičari su pevali muziku devedesetih godina. Ukupno dvanaest zvezdica je pevalo večeras, a nakon nastupa došlo je vreme da baraž.

Foto: RTV Pink

Došlo je vreme da jedan takmičar napusti dalje takmičenje u najgledanijem muzičkom šou programu "Pinkove zvezdice - All stars", a finalnu odluku doneli su članovi žirija Nataša Bekvalac, Kristina Kockar, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Milan Stanković.

Foto: RTV Pink

Darija Vračević, David Marković, Milica Ilić, Nikola Milenković, Katarina Radulović, Teodora Marković, Igor Lazarević, Ivana Dimkovski i Isidora Mitić su takmičari koji su dobili svih pet glasova i tako su sebi obezbedili prolazak u dalje takmičenje.

Žiri je morao da odluči između Lene Stamenković, Tomislava Božovića i Todora Kitanovića ko će od njih troje napustiti "Pinkove zvezdice - All stars", a nakon zasedanja žirija došlo je vreme da se čuje konačna odluka.

Foto: RTV Pink

Lena, imaš sreće što si ti bezbedna večeras. Možeš da se pridružiš kolegama. Toma ili Todor... Samo jedan od vas dvojice može dalje i ja ću reći ko ide dalje. Sa nama u sledeći krug takmičenja odlazi Tomislav Božović! Todore, jako nam je žao - saopštile su Ana i Marijana.

Foto: RTV Pink

Todor Kitanović je napustio "Pinkove zvezdice - All stars" ovog petka, a nakon svega Goca Tržan je poručila takmičarima da je važno da ovu sezonu shvate mnogo ozbiljnije nego ranije i da joj je žao što je Todor ispao iz takmičenja.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: KAD JE BIO MALI, ŽELEO JE DA BUDE PRINC: Milan Stanković ovom izjavom NASMEJAO SVE, a njegov NAJVEĆI BLAM ĆE SE DANIMA PREPRIČAVATI! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'