AKTUELNO

Ne može više da trpi njegovo ponašanje!

Zerina Hećo i Bane Čolak u drugu sezonu Zadruge ušli su kao skladan ljubavni par, ali usled nebrojeno mnogo nesuglasica i sukoba, u više navrata stavljali su tačku na svoju vezu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Suzana Perović i Zerina su se osamile, a potom je zadrugarka komentarisala Čolakove postupke.

Nisam mogla više da pričam sa njim. Stavim čepiće u uši, masku na facu. On meni uzima čepiće i vadi i priča. Ja trpim, trpim i trpim. Govorim mu da me pusti da spavam. Vidim ja, on se trese. Rekao mi je da mu srce lupa, ali sam shvatila da folira. Ja njemu uopte više ne verujem - pričala je Zerina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On ima problema sa psihom. Ima napade panike. Ja mu kažem da mi legne u krilo. Pokušaj ovako, pokušaj onako - rekla je Zerina.

Zerina i Bane su se pre nekoliko noći osamili u toaletu i prepustili se strastima, kada je Čolak pokušao da stupi u se*sualni odnos sa zadrugarkom, ali bezuspešno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da je bilo rekla bih bilo je. Ja da nemam mamu i Sarah u mom životu rekla bih da jeste i neka tako misle svi. Ne mogu zbog njih. Rekla sam i njemu da ne ulazi u tuš-kabinu i da ne stoji pored mene kada se kupam. Rekao mi je sa čuđenjem da li stvarno to tražim od njega. On kad hoće da priča tu nema spavanja, nema ničega - pričala je Zerina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Bane Čolak

#Zadruga 2

#Zerina Hećo

'