AKTUELNO

Večeras vas očekuje nikad uzbudljivije izdanje najgledanijeg šou programa na ovim prostorima.

U najpopularnijem šou programu "Ja imam talenat" članovi žirija često imaju priliku da uživaju u spektakularnim nastupima, zbog čega vlada fantastično raspoloženje i smeh u studiju koji se prenosi i na milionsku publiku kraj malih ekrana.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, u večerašnjoj epizodi očekuje vas priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Članove žirija toliko je potresla tužna životna priča jednog kandidata da nisu mogli da obuzdaju emocije, te su svi do jednog zaplakali.

Kad sam bio mali ostao sam bez roditelja. Nisu znali kako da odgajaju dete i dali su me u dom - rekao je takmičar, a nakon što je otkrio još neke potresne detalje iz svog života, Danica Maksimović nije mogla da zaustavi suze, pa je zaplakala i zgrlila ga.

Foto: Printscreen

Na iznenađenje mnogih, na isti način reagovao je i Stefan Đurić Rasta - on je briznuo u plač, a utehu mu je odmah pružila supruga Ana Nikolić, zagrlivši ga čvrsto.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Reper je zatim smogao snage da izađe na scenu i, kao što je to Danica uradila, zagrli takmičara.

Foto: Printscreen

Članovi žirija su na ovaj način dokazali da saosećaju sa mladićem, a koji su sve događaji iz njegovog života uspeli da pogode sve članove žirija gledaoci će imati priliku da vide ovog četvrtka u 21:15h na Televiziji Pink.

Autor: M. Đurović

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'