AKTUELNO

Najgledaniji srpski film svih vremena dobio je nastavak čija je premijera zakazana za 24. januar.

Prvi deo filma "Zona Zamfirova" je za kratko vreme osvojila srca domaće publiku. Premijera dugo iščekivanog ostvarenja “Zona Zamfirova drugi deo” zakazana je za 24. januar u Beogradu, a lepu Zone igra mlada Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću.

U drugom delu "Zone Zamfirove" igraju Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Tanja Bošković, Milan Lane Gutović, Nikola Ristanovski, Ivan Bekjarev, Branko Đurić, Milan Kalinić, Stefan Buzurović, Iva Stefanović.

Foto: Promo

Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja, režija je poverena Jugu Radivojeviću, a iza produkcije filma stoje Pink international i produkcija “Vrati se Zone”.

Foto: Promo

Glavni akteri i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smešteni između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić ističe kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota naše zemlje u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

Foto: Promo

Obuhvatili smo nekoliko krucijalnih porodičnih problema koji jednako tište mlade ljude i tad i sad. Uveren sam da će film na najlepši način promovisati porodicu i naše društvo – naglašava Mitić.

Foto: Promo

U filmu imamo tragediju, dramu, komediju, akciju i srećan kraj, sve što je potrebno za pravi, veliki film - istakao je glumac Milan Vasić.

Pretpremijera filma u Srbiji zakazana je za 18. januar, dok će u zemljama Evropske unije početi da se prikazuje 26. januara.

Pink.rs

#Brankica Sebastijanović

#Film

#Milan Vasić

#glumica

'