AKTUELNO

Poznate ličnosti sa domaće javne scene poželele su svim svojim obožavaocima srećno Badnje veče.

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, Božiću, mnoge zvezde iskoristile su da svim vernicima čestitaju Badnji dan i Badnje veče, ali i da pokažu kako oni proslavljaju praznike.

Mnoge zvezde oglasile su se na društvenim mrežama i objavile najiskrenije želje za sve svoje obožavaoce.

Katarina Živković objavila je fotografiju na kojoj su grana bora i listovi badnjaka, a na kojoj je ispisano "Srećan Badnji dan".

Glumica Lidija Vukićević ove godine se potrudila da bogato okiti svoj dom za najradosniji hrišćanski praznik, a sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je atmosferu na Badnje veče.

Srce čoveka smišlja put, ali Bog upravlja koracima njegovim. Kud god kreneš ti i sve koje voliš i sve što učiniš nek ti bude blagosloveno. Srećan Badnji dan i Srećan vam Božić! Hristos se rodi - napisala je glumica uz fotografiju.

Veljko Ražnatović, sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Božić dočekuje na Kopaoniku sa društvom. On je sa drugarima tradicionalno išao da seče badnjak, a fotografiju je objavio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Srećan Badnji dan - napisao je Veljko uz fotografiju.

Pevačica Ana Bekuta poranila je, te je pratiocima poželela srećan Božić na društvenim mrežama.

Mi smo dočekali Božić! Neka vam ovaj praznik donese svako dobro od Boga i ljudi! Hristos se rodi - stoji uz fotografiju na kojoj pevačica pozira sa badnjakom ispred ikone.

Ivana Selakov objavila je fotografiju praznične trpeze, čime je pokazala da je ispoštovala sve verske običaje na Badnji dan.

Srećan Badnji dan! Provedite ga u miru - napisala je pevačica.

Isti fotografiju kao i Živkovićeva, objavila je i Katarina Grujić, uz najlepše želje za svoje fanove.

Srećan Badnji dan - bila je kratka Grujićeva.

Voditeljka Televizije Pink, Dušica Jakovljević, objavila je kratak video, kojim je sa pratiocima podelila kako izgleda njena praznična trpeza.

Srećan Badnji dan dragi prijatelji. Mira, ljubavi, zdravlja, blagostanja - poželela je Dušica.

I Ljupka Stević rešila je da svojim fanovima poželi srećne praznike, te je na društvenoj mreži Instagram objavila simboličnu fotografiju.

Srećan Badnji dan, dragi moji - napisala je pevačica.

Klaberka i pevačica Tamara Đurić, takođe, je svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži poželela sve najlepše tokom božićnih praznika.

Neka badnjak sveto drvo podari vam zdravlje prvo, neka tamjan zamiriše, nek' veseljem kuća diše, nek' vam srećom sve zablista, za rođenje Boga Hrista. Srećan Badnji dan - stoji na fotografiji koju je Đurićeva objavila.

Da Bane Mojićević drži do tradicije, to je već poznato, a sada je to još jednom dokazao fotografijom trpeze za Badnje veče. Na njoj su se, u skaldu sa postom, našle posne pite, riba, prebranac i krompir salata.

Srećan Badnji dan. Neka je na zdravlje, radost i spasenje svima koji slave - napisao je Bane.

S druge strane, Stefan Jakovljević Badnji dan ne provodi nimalo tradicionalno. Pevač je u Sarajevu, a objavio je fotografiju na kojoj sa prijateljem jede suši.

Srećan Badnji dan. Živi bili - napisao je kratko pevač.

Maja Nikolić ovaj Badnji dan i Božić provodi na Zlatiboru, a kako važi za velikog vernika, veče je provela na službi u crkvi Preobraženja Gospodnjeg na ovoj planini.

Srećno Badnje veče - napisala je kontroverzna pevačica.

Član žirija najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", Sergej Ćetković, Badnji dan i Božić provodi sa podoricom u Crnoj Gori. Pevač je posetio manastir Ostrog, odakle je i objavio fotografiju, a zatim je postavio video Božićne pesme "Zavoli".

Nazdravlje vam Badnji dan i Badnje veče! Da ga provedete u miru, zdavlju, veselju i ljubavi - napisao je Sergej.

Seka Aleksić je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk objavila fotografiju trpeze, a ne sumnjamo da joj je ovo najlepši Božić do sada, s obzirom na to da je prošle godine postala mama.

Srećan Badnji dan i veče! Da u ljubavi i blagostanju dočekamo i radosni Božić - napisala je Seka.

Voditelj najpopularnijeg dejting šou programa "Izvedi me", Andrija Milošević, Božićne praznike provešće u Americi, ali će uz njega biti i njegova devojka Aleksandra Tomić. On je objavio snimak na kom pratiocima pokazuje kako izgleda hotel u kom su odseli, a kojim im čestita praznike.

Srećan Badnji dan deco - napisao je Andrija u svom stilu.

Odnedavno penzionisana srpska teniserka Ana Ivanović rešila je da svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram čestita Božićne praznike.

Srećno Badnje veče - napisala je Ivanovićeva.

Autor: M. Đurović

#Ana Bekuta

#Ana Ivanović

#Anastasija Ražnatović

#Andrija Milošević

#Katarina Grujić

#Seka Aleksić

#Sergej Ćetković

'