AKTUELNO

Ovo je istina o njegovom zdravstvenom stanju!

Folk pevača Darka Lazića posetile su danas ekipe "Premijere" i portala Pink.rs u banji Selters u Mladenovcu, gde se leči od posledica stavične saobraćajne nezgode u kojoj je jedva izvukao živu glavu. Darko se oseća znatno bolje, vidno je i smršao, a njegov doktor za Pink.rs otkrio je kakvo mu je trenutno zdravstveno stanje.

Foto: Pink.rs

- Darkovo stanje je mnogo bolje u odnosu na prijem kod nas, koji je bio pre dve nedelje. Mnogo se bolje i on oseća i objektivno, klinički - mnogo bolje izgleda. On je u odnosu na prijem i vertikalizovan, počeo je da vežba u sali, obučava se za hod sa podpazušnim štakama i eto, recimo, jutros je napravio dvadeset koraka u kinezi sali uz nadzor terapeuta - rekao je doktor, kojeg smo pitali da li je zadovoljan kako teče Darkov oporavak.

Foto: TV Pink Printscreen

- Iskreno, zadovoljan sam. Uzimajući u obzir politraumu koju je doživeo, Darko se odlično rehabilituje u našoj ustanovi i, kako vreme bude prolazilo, očekujemo još bolje rezultate.

U javnosti se mnogo spekulisalo i o tome da li će Darko ostati invalid, a svoje prognoze dao je i doktor.

Darko neće ostati invalid, ako to podrazumeva voženje u kolicima. Sad se polako obučava za hod sa štakama, a sledeća instanca i naš cilj jeste hod sa jednom štakom, a videćemo, i hod sa štapom - kaže on i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Moći će da peva, uspešno je prošao sve testove logopeda - i za glasovne mogućnosti i za verbalno pamćenje, tako da očekujem da će da peva još bolje nego do sada i da će napraviti neki veći hit - poručio je doktor uz osmeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je opširnije govorio i o Ani Sević, devojci Marini Gagić, ćerki Loreni, saobraćajnoj nesreći i ostalim detaljima lečenja - njegov ekskluzivni intervju imaćete priliku da pogledate u nedelju, 16. decembra u 14 sati na televiziji Pink, u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal"!

Pročitajte još: PREPOLOVIO SE! Darko Lazić otvorio dušu za Pink.rs: Ana me je zvala i posetila me! (VIDEO)

N. Vujičić

#Darko Lazić

#pevač

'