AKTUELNO

Pozvali smo pevača kako bismo proverili šta se zaista dogodilo na njegovom nastupu u jednoj diskoteci u Hrvatskoj.

Kao bomba odjeknula je vest u hrvatskim medijima da je u subotu uveče usled masovne tuče prekinut nastup srpskog pevača Mitra Mirića u jednom bjeloravskom noćnom klubu. Kako se priča, sevale su pesnice, letele flaše, čaše i pepeljare.

Foto: Dragan Kadić

I dok Vilijam Ded, menadžer ugostiteljskog objekta u kojem je Mirić nastupio, tvrdi da je zbog tuče pre vremena prekinut Mirićev nastup, folker tvrdi suprotno - on kaže da je do tuče došlo nakon što se njegov nastup završio.

- Kad sam završio nastup, onda su se tu neki gosti pokoškali, a ja sam već otišao... Nema veze sa nama nama. Ja sam završio tamo oko tri sata iza ponoći, tako nešto. Ja pevam dva bloka do tri sata, a oni mogu da drže diskoteku i do osam ujutru. Ja sam pevao svoja dva bloka i to je to - rekao je Mitar za Pink.rs.

Foto: YouTube screenshot

Miriću smo preneli da je menadžer lokala dao drugačiju izjavu koja dovodi u sumnju ono što je on nama rekao. Naime, kako menadžer tvrdi, do opšte tuče došlo je baš oko tri sata, do kada je i trajao Mirićev nastup, ali je folker ostao pri svojoj tvrdnji da incident nema veze sa njim.

- Nema veze ta tuča sa nama, to su neki njihovi gosti, nemam pojma. Nisam se uplašio, pokoškali su se malo nešto napolju i to je to. Niko me nije ni zvao da idem u policiju da dam izjavu - objasnio je pevač za naš portal.

D. Tanasijević

#Mitar Mirić

#pevač

'