AKTUELNO

Otkrio nove detalje.

Danima se nagađalo zbog čega je Darko Lazić nakon veselja odlučio da se uputi u rodno mesto, umesto da je ostao u svom apartmanu u kom je mogao da se odmori, a sada je konačno to otkriveno.

Foto: Pink.rs

Pre nego što je doživeo saobraćajnu nezgodu koja je mogla da ga košta života, Darko Lazić je nakon naporne noći odlučio da se vrati u rodni Brestač, s obzirom na to da mu je devojka Marina Gagić javila da je trudna i da će on po drugi put postati otac.

Foto: Instagram

On je tada do zore pevao, a kada je došao u sobu, Marina ga je pozvala da mu saopšti lepe vesti. Ona je tog jutra uradila test koji je pokazao da je u blagoslovenom stanju. Darko je toliko bio srećan i radostan da je odmah poželeo da je izljubi i da bude sa njom. Nije mu bilo važno ni to što je umoran i što je pevao celu noć, već je seo u auto, odvrnuo muziku i krenuo ka svom rodnom mestu, ne sluteći da će ga ta odluka umalo koštati života. Želela je da mu kaže srećne vesti, ali se nadala da će da ostane da spava u Šapcu jer je znala da je bio umoran. Mnogo se potresla kada je dva sata nakon što su se čuli saznala šta se desilo - govore izvori bliski pevaču.
View this post on Instagram

😁

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

PROČITAJTE: DARKO ZAPEVAO PRVI PUT POSLE NEZGODE: Lazić pustio glas, Đani nije mogao da sakrije sreću! (VIDEO)

Ove reči potvrdio je i sam Darko Lazić kada su ga pozvali novinari, kako bi čuli i njegovu stranu priče. Pevač je tom prilikom istakao i da je zahvalan svom menadžeru Mersedu Hadžiću, kao i da jedva čeka da se vrati na scenu.

Foto: Andrej Nihil

Tog dana ne želim da se sećam. Tačno je da sam primio lepe vesti, i to je sve što želim da kažem na tu temu. Srećan sam što ću ponovo da postanem otac, posebno jer će moja ćerka Lorena da dobije brata ili sestru. Bog nas je blagoslovio u celoj situaciji. U najtežim trenucima su uz mene bili moja Marina, roditelji i Mirso. Njemu sam doživotno zahvalan na svemu. Jedva čekam da se oporavim i da nastavimo da radimo punom parom - rekao je Darko Lazić.

Foto: Ivan Dobričić

U saobraćajnoj nezgodi koju je imao krajem oktobra, Darko Lazić je dobio teške povrede, a tom prilikom je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povrede grudi i pluća, povredu butne kosti, dok mu je noga izletela iz kuka. Njegovo stanje je sada stabilno i nalazi se u banji u Mladenovcu gde se oporavlja.

PROČITAJTE: ANA SEVIĆ NIJE VIDELA DARKA OTKAD JE IZAŠAO IZ BOLNICE, A OD DEČKA SE NE RAZDVAJA: Evo gde su sada UHVAĆENI zajedno! (PAPARACO)

Pink.rs

#Darko Lazić

'