AKTUELNO

Bili su čak četiri godine u vezi!

Filip Živojinović trenutno uživa u skladnom braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović, koja će mu uskoro podariti dete, a malo ko zna koja prelepa glumica je bila njegova velika ljubav pre Aleksandre.

On je bio u emotivnoj vezi sa glumicom Majom Mandžukom i to četiri godine. Živojinović i Mandžuka su se upoznali pre sedam godina u Americi, a vrlo brzo su uplovili u vezu i godinu dana kasnije počeli da žive zajedno. Sve je izgledalo kao da se njih dvoje odlično slažu i da sve funkcioniše u najboljem redu. Međutim, oni su se razišli bez nekog posebnog razloga 2015. godine. Nikada javnosti nisu hteli da iznose posebne detalje zbog kojih je došlo do raskida, ali Maja je rešila da progovori.

Dok je ljubav trajala, skoro četiri godine, bilo nam je lepo i bili smo apsolutno nerazdvojni. Do razlaza je došlo posle nekoliko dana razgovora i sitnih nesuglasica. Nije uplivala nikakva treća osoba. Tada smo shvatili da su razlike između nas ipak veće nego naše sličnosti. Slikovito rečeno, postepeno smo uviđali da su naši krugovi postajali toliko različiti da nisu mogli da se usaglase. Filipu želim sve najbolje - rekla je tada Mandžuka.

PROČITAJTE JOŠ:POKAJAO SE ŠTO JE BIO BLIZAK SA OLJOM! Toma VIKAO IZ SVEG GLASA na Bajramijevu, pa je uporedio sa Katarinom! ONA JE ZA TEBE DIVA! (VIDEO)

Ubzo nakon toga Filip je započeo vezu sa Aleksandrom, ove godine su svoju ljubav krunisali brakom, a prinovu će dobiti idućeg proleća.

Autor: M.V.

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

'