AKTUELNO

Ona nema primedbe na svoju jaču polovinu!

U današnjem izdanju autorske emisije Sanje Marinković , "Magazin in", bilo je priče o porodičnim odnosima, a na ovu temu govorilo je pet dama, Goca Božinovska, Nada Blam, Mina Lazarević, Ana Kokić, i Slađa Dragaš poznatija kao Slađa Alegro.

Slađa je istakla kako je njen suprug Zoran veoma brižan otac i kako radi i ono što ona nije očekivala. Pomaže joj u svemu oko deteta i čini njihov život lakšim.

PROČITAJTE JOŠ:IZGUBILA SAM NEVINOST I MOMENTALNO OSTALA TRUDNA: Goca Božinovska ovim priznanjem ŠOKIRALA SVE U MAGAZINU IN, pa otkrila i kad se to desilo! (VIDEO)

Tata je broj jedan. Znala sam da će on biti super otac, ali ne baš ovako. On jedino što ne doji, to je jedina razlika između nas dvoje, kaže ima grudi ali nema mleka - izjavila je Slađa kroz osmeh.

Pevačica je u braku od 2016. godine i iz te ljubavi se izrodila ćerkica Mila. Pevačica se u početku plašila kako će postizati sve obaveze oko ćerkice i posla, ali ispostavilo je da joj je suprug velika podrška, te da se ne libi da radi sve kućne poslove.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Magazin In

#Slađa Allegro

#suprug

'