AKTUELNO

Obožava da se šali na svoj račun!

Popularni mladi glumac Miloš Biković poznat je po tome da uvek objavljuje šaljive stvari na svom Instagram profilu, a takođe vrlo dobro zna i da se našali na svoj račun.

Njegov opis za jednu fotografiju izazvao je lavinu komentara od strane njegovih pratilaca. Glumca je fotograf uhvatio baš u trenutku kada se iskezio i pokazao sve zube, a on je ponovo pokazao da je veliki šaljivdžija

"Smisao lica? 1. Pojeo si nešto super fensi što su ti preporučili, pa ti glupo da pitaš je li to možda bilo pokvareno jaje. 2. Praviš se da tolerišeš šalu na svoj račun. 3. Čestitaš protivniku na pobedi. 4. Zatvorio si šlic prerano", napisao je Miloš na svom Instagramu ispod fotografije.

PROČITAJTE JOŠ:ISTOPIĆETE SE! Internetom kruži fotografija Dragane Mirković, POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA KAO DEVOJČICA! (FOTO)

Neki od komentara njegovih fanova bili su: "Puštaš golubove", "Praviš se da ti je nešto smešno", "Kad padneš tiket", "Kakva petica dvojka je sigurno" i slično što je glumca, bez sumnje, veoma nasmejalo.

Autor: M.V.

#Miloš Biković

#glumac

'