AKTUELNO

Bivša ljubav sina muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović doživela je nešto posle čega se sve promenilo.

Atraktivna Maša Terzić koja je, inače, postala poznata po emotivnoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem, boravila je prošle nedelje na Zlatiboru u društvu svog brata Kostadina i najboljih prijatelja, gde se u tamošnjim klubovima provodila do ranih jutarnjih sati.

Njen boravak na jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji privukao je ogomnu pažnju zbog eksplicitnih fotografija i video-snimaka iz njenog kupatila i spavaće sobe - Terzićeva ćerka se skoro svako veče snimala, a njeni video-zapisi preplavili su društvene mreže.

Ona je zasmejala sve svoje pratioce na Instagramu kada je odmah nakon što je izašla iz tuš kabine odevena u kratak peškir snimila svoju izvedbu pesme "Starija" folk pevačice Stojanke Novaković Stoje, a isto to ponovila je i na krevetu.

Foto: Instagram

Stojin hit pevušila je i dok je ležala na krevetu i raščešljavala svoju dugu kosu, pa je umesto mikrofona koristila četku za kosu, a njen video-snimak pogledalo je blizu stotinu hiljada ljudi na popularnoj društvenoj mreži.

Foto: Printscreen

Njeni snimci izazvali su lavinu komentara, pa je Maša ubrzo rešila da stavi tačku na svoj ludi provod na planini i vrati se u srpsku prestonicu i svoj topli dom, gde joj se juče desila veoma lepa stvar.

Foto: Instagram

Ona je sa svojim najbližima proslavila Božić, najradosniji hrišćanski praznik, a tokom lomljenja česnice Maša je imala najviše sreće. Veljkova bivša pronašla je u svom komadu hleba novčić, pa se svojim uspehom pohvalila pratiocima na Instagramu.

Podrazumeva se kod koga je novčić završio - napisala je Maša koju izgleda, već godinama sreća prati.

Verovanje kaže da će tokom cele godine onaj ko izvuče novčić u božićnoj česnici imati novca, što bi trebalo da bude slučaj i sa Mašom, a da li će imati sreće i u ljubavi pokazaće vreme.

Foto: Instagram

Autor: D. Tanasijević

#Hotel

#Maša Terzić

#Seks

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#Zlatibor

#Zvezdan Terzić

#pevačica

'