AKTUELNO

O njegovom novom postupku bruje milioni gledalaca "Zadruge"!

Dvadesetčetvorogodišnji Bane Čolak šokirao je čitav Balkan pre oko mesec dana, kada je svojim glumačkim performansom pokušao da pridobije pažnju svoje bivše devojke Zerine Hećo i kod nje izazove sažaljenje.

Foto: TvPink Printscreen

On je tada pljuvačkom nakvasio svoje prste kojima je navlažio obraze i predeo oko očiju, ne bi li Zerina pomislila da je ridao zbog kraha njihove ljubavi i zbog toga se sažalila, zbog čega je naišao na podsmeh miliona gledalaca "Zadruge", ali i samih stanovnika Bele kuće.

Lažne suze, po svemu sudeći, nisu bile dovoljne, pa je tako Čolak mesec dana kasnije pribegao novoj metodi za privlačenje pažnje i tom prilikom "prešao igricu".

Foto: TvPink Printscreen

On je sinoć, posle raprave sa Zerinom i čitavog haosa koji je priredio u radionici kada okupljeni zadrugari nisu uspeli da ga urazume, završio u zatvoru, gde je proveo noć. Upravo iza rešetaka odigrao je novu predstavu, zbog koje od jutros gore društvene mreže!

Foto: TvPink Printscreen

Čolak je plakao i brisao suze, a kad je shvatio da su suze prevaziđene u njegovom slučaju, doneo je odluku da samoinicijativno padne u nesvest!

Bane je seo na krevet, pogled usmerio ka podu na koji se potom nevešto bacio, sve vreme pazeći da se ne povredi i držeći se za krevet, što osoba u nesvesnom stanju ipak nije u prilici da učini.

Foto: TvPink Printscreen

Čim se završio najteži deo Čolakovog performansa, usledio je ono što mu je išlo od ruke - ležanje na podu. Bane za ovaj nastup nije dobio aplauz, već pomoć pripadnika obezbeđenja koji su ga podigli, prebacili u krevet gde su se "spustile zavese" i Bane je zaspao.

Snimak o kojem bruje društvene mreže pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Zerina Hećo

'