AKTUELNO

Objasnio i šta se događa između njega i Eleonore Miljković.

Pinkova zvezda Sloba Radanović bio je jedan od učesnika prve sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, "Zadruge", a ljubavni trougao koji su činili njegova tadašnja supruga Kristina Kija Kockar, njegova bivša devojka Luna Đogani i on obeležio je ovaj šou program.

Od završetka prve sezone Zadruge mnogo toga se promenilo u Radanovićevom životu, ali o ljubavnom trouglu se i dalje priča. Nedavno su se pojavile glasine da su se Kija i on pomirili, a tu informaciju saznala je i Luna, koja je aktuelna učesnica druge sezone "Zadruge" i ona je to teško podnela. Za portal Pink.rs Sloba je odgovorio iskreno na pitanje da li je došlo do pomirenja sa Kijom, ali i kako se osetio kada je video Lunine suze zbog svega toga:

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

Nema ništa od pomirenja, zaista. Mi smo samo dobri prijatelji. Što se tiče Lune, nemam komentar, to je zatvoren prostor i ljudi poveruju u svaku informaciju koju dobiju. Neću da komentarišem ništa o tome - rekao je Sloba.

Poslednjih dana sve više se priča o tome da se između Eleonore Miljković, koja je bila učesnica aktuelne sezone Zadruge, i Slobe dešava nešto, a on iskreno odgovara o čemu se tu zapravo radi:

Foto: E-stock

Ja mislim da me jedino sa mojom mamom nisu spojili! Bukvalno! Devojku ne poznajem, došla je na nastup, ja sam joj pružio ruku, pozdravio se, ispoštovao je i to je to. Nisam je ni znao pre Zadruge, a nisam je tada ni primetio da je tu, nego je jedan od fotografa, verovatno da bi dobio ekskluzivu, viknuo kao "Evo ti je ona devojka iz Zadruge", ja sam prišao, javio se, ona deluje da je fina, lepa devojka, vidim da se lepo provela, drago mi je zbog toga i to je to - rekao je Sloba.

Kako je Eleonora pre nekoliko dana na Instagramu objavila stori na kom smo videli da gleda Radanovićev spot za pesmu "Kocka" i pritom napisala stihove "Igrao sam kralja al' falila mi dama" kojim je aludirala na to da je baš ona ta koja treba Slobi, pitali smo pevača šta misli o tome, a on nam je zbunjeno odgovorio:

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GOTOVO JE, PUSTI ME! Očajna Zerina pokušavala da otera Baneta od sebe, on na sve načine pokušavao da je zagrli, pa je OPET SLAGAO! (VIDEO)

Ne znam... Nisam to video (smeh). Jesmo se zapratili na Instagramu, ali nisam to video... - zaključio je Sloba.

N. V.

#Eleonora Miljković

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'