AKTUELNO

Ovo su svi jedva dočekali.

Pre nepune dve godine folk zvezda Aca Lukas izdao je pesmu „Voliš li me“ koja je doživela vrtoglavi uspeh. Zbog svega toga, Lukas je dozvolio manju izdavačku pauzu, tokom koje je svakodnevno nastupao ali i radio na novim pesmama.

Nema pesme za Lukasa! Verujte mi. Nisam ja izvođač koji može da snimi neku pesmu koja na prvu loptu zazvuči samo dobro - rekao je pevač.

Foto: Promo

Kada je od svog izvršnog producenta Mersada Hadžića dobio na poklon autorska prava i tekst za pesmu „Veran“, regionalna folk zvezda ovaj gest njegovog najbližeg saradnika nije mogao da odbije.

Zahvalan sam Mersadu na podršci i svemu za šta se zalaže. Da je pesma bila loša, verovatno bih je takođe odbio, ali s obzirom na to da je Mersad, poznavajući mene, pesmu našao na pravom mestu, vidite kakav je rezultat. Drago mi je što sam okružen profesionalnim ljudima koji prate i mene i puls publike - dodao je Lukas.

Pored toga što ovaj naziv pesme, kako i sam kaže, ne ide uz njegov karakter, nije ga to sprečilo da ovu pesmu otpeva i predstavi na najbolji način. Kako je novogodišnja euforija sve bliže, Lukas obećava da će u najluđoj noći beogradskoj publici u „Štark Areni“ na koncertu uživo otpevati svoju novu pesmu.

Kako zvuči hit, poslušajte u nastavku:

Pink.rs

#Aca Lukas

'