AKTUELNO

Na ove reči nije mogla da prećuti.

Popularna pevačica i članica žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" Goca Tržan ima dodatnu zanimaciju u slobodno vreme, vođenje Vloga na Jutjubu.

Ovoga puta, Goca je u novom video na svom kanalu odgovarala na pitanja koja su joj posetioci postavljali, a jedno od njih razljutilo ju je do maksimuma.

Foto: Instagram

Da me kre*e lik koji se zove Radomir ne bih iz kuće izlazila od sramote - bila je jedna poruka koju je Tržanova naglas pročitala.

Ona nije ostala nema na podrugljiv komentar ove gledateljke, a koji se ticao imena njenog supruga Radomira Raše Novakovića.

Foto: E-Stock/Kobra

PROČITAJTE JOŠ: OVIM DELOVIMA TELA NIJE ZADOVOLJNA! Rada Manojlović priznala koje estetske korekcije je želela da uradi! (FOTO)

Ćero, da tebe bilo ko kre*e, ti ne bi pisala ovakav komentar! Ako si ćera uopšte. Evo pusti nama normalnim ženama sve Radomire, Milisave, Milorade ovog sveta koji su normalni i fini, a tebi puštamo ove Fransoaze i Džekije, stvarno nemam ništa protiv. Gluplje nešto dugo nisam čula. Zamisli koliko primitivan treba da budeš da imaš predrasudu o tome kako se neko zove - odbrusila je pevačica.

Pink.rs

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

'