AKTUELNO

Ponosna mama!

Pevačica Nataša Bekvalac dugo će pamtiti godinu koja je na izmaku, pre svega jer se ove godine ostvarila u ulozi majke po drugi put. Ćerkice Hana i Katja uvek joj izmame osmeh na lice i pričinjavaju joj najveću sreću u životu.

Foto: Pink.rs

Ponosna mama sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je veoma emotivnu fotografiju ispod koje se pojavila lavina samo pozitivnih komentara. Pevačica je postavila fotografiju na kojoj Katja, koja će u februaru napuniti godinu dana, već stoji sama. Ovaj emotivni trenutak u porodici Bekvalčeva je opisala i veoma dirljivom porukom, koja je raznežila i oduševila mnoge.

Čovek mog života stoji sam, Katja - napisala je Nataša Bekvalac u opisu fotografije.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: NIJE MI LAKO U KUĆI SA TRI ŽENE! Veljko otkrio šta su radile Ceca, Anastasija i Bogdana na dan SLAVE! (VIDEO)

Podsetimo, tokom nedavnog gostovanja u emisiji "Magazin IN" kod voditeljke Sanje Marinković, Nataša Bekvalac je izjavila kako je Katja mnogo podseća na nju zbog karaktera.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: POSTALE SU VEOMA BLISKE! Kija se u ovom izdanju pojavila na promociji kod Milice Pavlović, zbog ovog su svi gledali u nju! (FOTO)

Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

#Nataša Bekvalac

'