AKTUELNO

Kao što ste navikli, i ove nedelje vas od 14 časova u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" očekuju ekskluzivne priče iz života javnih ličnosti.

Milica Pavlović objavila je dugo očekivani album koji nosi naziv "Zauvek", a televizijska premijera njenih novih pesama i spotova očekuje vas upravo u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Po ugledu na svetske zvezde, Milica je za svaku od osam novih pesama snimila visokobudžetne spotove, a kod u studiju kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića će ispričati sve detalje ovog projekta, a osim o poslovnim uspesima, govoriće i o privatnom životu koji intrigira javnost.

Foto: Pink.rs

Kako se pred kraj godine sumiraju utisci, tako je i ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal" napravila rekapitulaciju priča koje su obeležile godinu na izmaku. Jedna od priča koja je svakako obeležila 2018. godinu jeste ljubavni trougao iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga" - Luna Đogani, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović.

Interesovanje za njih ne jenjava, a novu perspektivu ovoj aktuelnoj priči daće i urednici najpoznatijih domaćih medijskih kuća, koji će govoriti o ovom slučaju čiji smo razoj nastavili da pratimo i nakon završetka prve sezone "Zadruge". Upravo zbog toga je priča o Luni, Kiji i Slobi jedan od utisaka godine za nama.

Foto: e-stock Rajko Ristić/Pink.rs

Sa druge strane, ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal" pokušaće da otkrije šta se zaista krije iza sukoba Svetlane Cece Ražnatović i Dragane Mirković, o kom mediji ne prestaju da bruje. Da li je Dragani zaista pozlilo i da li je razlog za to prepirka sa Cecom, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: Pink.rs

Već ste navikli da Nemanja Vujičić ima nesvakidašnja uključenja, a ove nedelje vas očekuje jedno specijalno - on će jednoj gošći prirediti iznenađenje, a da li će biti prijatno ili neprijatno, saznaćete ove nedelje u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Očekuje vas još mnogo aktuelnih priča zato ne propustite najgledaniju emisiju o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 23. decembra od 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Milica Pavlović

#Premijera-Vikend specijal

'