AKTUELNO

Malo joj je nedostajalo za svih pet glasova.

Druga po redu ove noći na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla je Nika Purić. Ona je prvo imitirala Britni Spirs u pesm "Baby One More Time", a onda se presvukla na sceni, stavila plavu periku i postala članica žirija Nataša Bekvalac, pa je otpevala pesmu "Laži me, laži".

Foto: TvPink Printscreen

Ipak ovo nije bilo dovoljno za svih pet glasova, pa je svoju stolicu spustila Leontina Vukomanović na samom kraju nastupa.

Večeras si ti meni bila preslatka, ne zato što si imitirala mene, već si stvarno ispunila zadatak. Imala si kostim, kosu, pokrete si potpuno skinula, čak sam ja tako slično i pevala te 2000. godne. Ova druga imitacija je bila bolja od prve. Da si uzela da imitiraš samo mene, mislim da bi bilo svih pet, kod Britni si bila malo slabija, ali to ne znači da sledeći put nećeš biti mnogo bolja - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Britni Spirs je bila mlaka, ali si se potrudila više nego jedna takmičarka ranije koja je isto nju imitirala. Imala si i klupice, i kikice i ormarić, ali Natašina imitacija mi se više svidela - istakla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fantastičan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'