AKTUELNO

Nije joj bitan fizički izgled.

Pevačica Katarina Grujić nedavno je raskinula ljubavnu vezu sa muškarcem koji je još uvek nepoznat javnosti. Ona nikada nije želela da iznosi detalje šta se zapravo desilo, ali konačno je istina izašla na videlo.

Ja sam uvek priželjkivala samo jedno te isto, samo tu veliku podršku, poštovanje, ljubav da dobijem od njega, drugo mi ništa nije bitno. Mene ne privlači fizički izgled, nego taj prvi utisak koji ostavi čovek - izjavila je Katarina na pitanje šta treba da ima jedan muškarac koji bi mogao da je osvoji.

PROČITAJTE JOŠ:NASMEJALI SU SVE U STUDIJU: Sloba priznao šta je POKLONIO Kiji, Viki ispričala kako ju je muž IZNENADIO! (FOTO)

Ja ne volim da pričam o privatnim stvarima, ali ljudi su saznali da sam slobodna. Ništa se nije desilo, jednostvno smo se ražišli i to je to - dodala je pevačica.

Foto: RTV Pink

Ona je takođe navela kako bivši momci nisu očigledno mogli da je prate u njenom poslovnom životu i bila je otvorena kako su joj neki zamerali zbog naslovnih strana u novinama, što je puno odsutna zbog nastupa. Međutim, Katarina je bila veoma čvrsta u svojim stavovima i rekla kako niko ne sme da joj se meša u karijeru.

Autor: Pink.rs

#Katarina Grujić

#pevačica

'