AKTUELNO

Ovo ga je baš naljutilo, pa je morao da reaguje!

Poslednjih dana mnogo se polemisalo o tome zbog čega Džala Brat i Buba Koreli pevaju za Novogodišnju noć u Štark Areni a navodno su vređali Srbe na nacionalnoj osnovi.

Njihov kolega koji te večeri nastupa za poznatim reperima, pevač Aca Lukas, žestoko je odgovorio na sve loše kometare i bio je veoma surov. On smatra da se buna podigla zbog toga jer njih trojica zajedno predstavljaju konkurenciju drugim kolegama, te da se sada vode priče kojima u ovom trenutku nije mesto.

Ja zaista na ovo moram da reagujem, jer ovo što se sada dešava bukvalno ima veze isključivo sa mnom! Naime, ovi organizovani napadi, navodno na Džalu i Bubu, su počeli onog dana kada je objavljeno da ćemo zajedno u Areni pevati za doček - počeo je Lukas.
Pri tom, napadate momke na nekakvoj verskoj i nacionalističkoj osnovi, zato što vam verovatno negde izbiše pare iz džepa! Interesuje me koja je to cifra u pitanju, koja počinje da budi vaš patriotski osećaj? Pri tom 910 odsto srpske estrade je na listi čekanja ili je kupilo pesme od ova dva inače sjajna autora. Ostali su na čekanju i mole ih za pesme i duete, a sada ih odjednom nazivaju džihadistima! Bezobrazno vređaju momke, a verovatno znaju da je njegova (Džalina) majka Srpkinja. Pola srpske estrade viri ovoj dvojici momaka iz d*peta, a sada konstruišu napade na verskoj osnovi na njih! Zato što sada sarađuju sa Lukasom, koji uzgred, jedini nije od njih uzeo i tražio pesmu! Ja, kao što znate, nikada nisam poricao i ponosan sam na svoju nacionalnost, ali nikada po toj osnovi, a ni verskoj, nisam birao prijatelje i saradnike! Jedini kriterijum je bio ljudski i poslovni, kada je muzika u pitanju. I da znate, nikakve tu verske i nacionalne podele oko mene dok sam živ. Nisam do sada čuo da se neko bunio i pominjao nekakve njihove izjave i bla, bla! Nego, baš sada kada sarađuju sa Lukasom! Sada slede napadi na mene zašto ja sarađujem sa opet - bla, bla! Pa, veliki Srbi, niste pravili frku kada su ova dva momka imala koncert na Tašu pred 15.000 ljudi! Onda niste bili veliki Srbi nego ste i išli na koncert! Ali sada nekom smeta što Novu godinu pevaju sa Lukasom, jer imate interes! Znate da 10.000 prodatih karata u Areni udara na ostale dočeke u gradu! Pa, gospodo, j*be mi se za ostale dočeke u gradu! Je l to znači da ja treba da sedim kući, da bi ostali bili srećni i zadovoljni?! - bio je iskren Aca.

PROČITAJTE JOŠ:Đole Đogani otkrio da je sa Anabelom imao OZBILJAN razgovor kad se razvodila od Gagija, pa priznao da je njegov brat bio KRIVAC za jednu stvar! (FOTO)

Autor: M.V.

#Aca Lukas

#Buba Koreli

#Jala Brat

'