AKTUELNO

Uprkos tome što izbegava da govori o svom privatnom životu, sada je napravila izuzetak.

Nina Radulović je pre dve godine okončala brak sa Branislavom Lečićem, kada su dospeli u nikad veću žižu javnosti. Ono što je vrlo bitno za nju je to da su njih dvoje posle svega ostali u odličnim odnosima i da se zajedno trude oko zajedničkog deteta.

Leka je super stvarno, mi smo zaista veliki prijatelji, i zajedno dogajamo i vaspitavamo Lava. On živi sa mnom, ali je često sa tatom, i kada se dogovorimo da ostane kod oca on nekad i produži i bude po nekoliko dana i bude mu lepo - rekla je Nina o odnosu svog Sina i Branislava Lečića.

Radulovićevoj se  više ne dopada da bude predmet medijske pažnje što se tiče ljubavnog života, te je rešila da nešto promeni u svom životu tako što više neće iznositi detalje u javnost.

Od kada smo Leka i ja odlučili da stavimo tačku na naš brak, od tada sam definitivno odlučila da detaljno ne pričam o svom privatnom životu jer je ta medijska pažnja koju smo imali u braku bila neminovna jer smo oboje javna lica. Ali mislim da ljubavnu vezu više nikada neću ozvaničiti javno - rekla je Nina odlučno.

Podsetimo Nina je do aprila ove godine bila u vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem.

PROČITAJTE JOŠ:PEVAČI ĆE ZGRNUTI OZBILJNU LOVU U HRVATSKOJ I CRNOJ GORI: Njihove novogodišnje tezge koštaju HILJADE EVRA, a najveći honorar je MILIONSKI

Autor: Pink.rs

#Branislav Lečić

#Nina Radulović

'