AKTUELNO

Pevačica prolazi kroz težak period!

Ana Nikolić se trenutno nalazi u brakorazvodnom procesu sa reperom Rastom, a da to nisu jedine muke na kojima se nalazi, potvrđuju i izvori bliski pevačici koji navode da Ana ne nastupa i da je u teškoj finansijskoj situaciji, zbog čega prodaje imovinu:

Ana već mesecima prolazi kroz težak period. Ne želi da nastupa dok ne smrša i snimi nove pesme, ali po svemu sudeći, to se neće uskoro desiti. Uz sve tračeve o emotivnom krahu, estradom se prenose glasine da je u finansijskoj krzi budući da ne živi sa Rastom, a da sama ne zarađuje. Navodno, zbog toga je prodala crveni Audi, a zadržala džip koji joj je kupio Rasta - otkriva izvor.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: J*BE MI SE ZA OSTALE DOČEKE U GRADU: Lukas BESAN KAO RIS zbog napada na Džalu i Bubu! Jednom objavom zamerio se POLOVINI ESTRADE (FOTO)

Zbog navodne priče o bankrotu oglasio se i brat Ane Nikolić, koji ove glasine demantuje:

Ne brinite se, Ana ima od čega da živi. Ona priprema pesme i njen album izlazi na proleće. Što se tiče razvoda, ja ne mogu da pričam o tome - rekao je Marko Nikolić.

Podsetimo, pevačica i reper su se i ranije našli u žiži ineteresovanja zbog navodnog razvoda, ali tada su izgladili odnose. Po svemu sudeći, ovoga puta odluka je konačna.

Foto: E-stock

M.S.

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'