AKTUELNO

Svako nastavlja svojim putem.

Ranije danas objavljeno je da je pevačica Emina Jahović odlučila da stavi tačku na svoju vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, a nekoliko sati kasnije to je potvrdila i sama pevačica koja privlači veliku pažnju medija, kako u Srbiji, tako i u Turskoj, zbog svog ljubavnog života.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE: DA LI ĆE JOJ ZET ZAMERITI ZBOG OVOGA? Zorica Brunclik progovorila o ćerkinoj udaji, pa ŠOKIRALA: Miloš se udao, kao i Kemiš! (FOTO)

Emina i Sadetin svoju ljubav negovali su dva meseca, međutim kako kažu zbog velikog pritiska javnosti odlučili su da stave tačku, a sve je Jahovićeva potvrdila i preko svog PR tima kom je dala ovu informaciju.

Foto: Instagram

Tačno je, Emina i Sadetin više nisu zajedno. Posle dvomesečnog zabavljanja shvatili su da nemaju iste poglede na budućnost i zajedničku perspektivu tako da svako dalje nastavlja svojim putem - piše u saopštenju PR službe Emine Jahović.

PROČITAJTE: IZNENAĐENJA U VAŠOJ OMILJENOJ EMISIJI O POZNATIMA: Dve velike zvezde 2018. godinu sumiraju u PREMIJERA-VIKEND SPECIJALU! (VIDEO)

Pink.rs

#Emina Jahović

'