AKTUELNO

Otkrila recept za sreću.

Jedna od naših najpopularnijih pevačica i članica žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All stars" Nataša Bekvalac prošla je kroz veoma turbulentan period u godini na izmaku. Ipak, ona ima mnogo razloga da bude ponosna na sebe i svoje velike uspehe u muzičkoj karijeri. Njen najveći uspeh i razlog sreće je definitivno ćerkica Katja, koju je dobila u februaru 2018. godine.

Foto: Miloš Nadaždin

Pred samu Novu godinu ona je za portal Pink.rs otkrila šta za nju i njenu porodicu predstavljaju novogodišnji i predstojeći praznici.

To je za mene neka svečana atmosfera, ali od kada sam dobila decu sve je podređeno njima, pa tako i sve što se dešava za vreme novogodišnjih i božićnih prazinka. Lepa atmosfera u kući, ali nažalost za mene je ti datumi nisu vezani za kuću, jer tada uglavnom radim, jer je moj posao takav - rekla je Bekvalčeva.

Nataša je otkrila i zašto ove godine u njenom domu nema jelke, ali i obećala da će već sledeće kićenje biti u punom jeku.

Ne mogu reći da robujemo formama, živim u porodici gde se sve dešava poprilično spontano, još nismo okitili jelku. Verovatno je nećemo ni okititi zbog Katje, jer ona sada sve dira, sve vuče, bojim se da ne padne jelka na nju. To je samo sekund, plašim se da ona ne uradi nešto što ne možeš da očekuješ, pa smo se dogovorili da preskočimo kićenje ove godine i da sledeće godine to bude onako kako Bog zapoveda - navela je pevačica.

Članica žirija "Pinkovih zvezdica - All stars" podelila je sa nama i svoje najlepše sećanje iz detinjstva vezano za praznike.

Foto: Miloš Nadaždin

Sva moja iskustva iz detinjstva vezana za Novu godinu su iz Sremskih Karlovaca, jer smo tamo odrasle, tamo su baka i deka sa mamine strane živeli i to je ta urođena sloboda koju sam dobila provodeći vreme tamo. To je bilo zaista predivno iskustvo i divni, zdravi temelji na kojima sam sve ostalo izgradila zato ovo što šiba sad teško može da me slomi jer temelji su stvarno čvrsti - istakla je Nataša.

Bekvalčeva je uputila i novogodišnju čestitku svim čitaocima našeg portala i otkrila koliko je lako biti srećan.

Nije datum odrednica sreće. Sreća je stvar odluke. Ukoliko čovek odluči da bude srećan svakako će biti. Ja baš često imam priliku da vidim neke srećne ljude, koji se tako iskreno smeju, onda se zapitam da sam ja na njihovom mestu da li bih takva bila, i onda shvatim da uvek možeš da budeš srećan i da je potreban samo trenutak da to odlučiš - zaključila je Nataša.

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

#Nova godina

'