AKTUELNO

Ove fotografije im uvek probude najdublje i najlepše emocije.

Godinu na izmaku definitivno su obeležili Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone "Zadruge" i novopečena pevačica, njen bivši suprug, pevač Sloba Radanović i modna blogerka Luna Đogani, sa kojom je u rijalitiju pred očima naroda prevario svoju tadašnju ženu.

Foto: E-stock, Pink.rs

Kija, Sloba i Luna su posle skandala krenuli svojim putevima - sve ono što se izdešavalo ostavili su daleko iza sebe kako bi u novoj 2019. godini dopustili da im u živote uđe sve ono za čim su oduvek težili, a mi smo poželeli da proverimo kako su izgledali najlepši i najbezbrižniji periodi njihovih života, te smo zavirili u njihove porodične foto albume i potražili fotografije sa Deda Mrazom.

Kija Kockar

Kija nam je pokazala fotografije od 1994. do 1998. godine. Svake godine radovala se susretu sa Deda Mrazom, koji se uvek postarao da joj ispuni sve novogodišnje želje.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Uvek sam najviše volela da dobijem barbiku, naravno! Kao i svaka devojčica... Većinom su bile plastične - prisetila se Kija, koja strah od Deda Mraza nije imala.

Foto: Privatna arhiva

- Nisam se plašila i uvek sam znala da on ne postoji i da je to neki čika koji je maskiran - objasnila je Kija, koja se latila mikrofona od malih nogu, te je, kako nam je otkrila, nastupila i na novogodišnjem sajmu u Novom Sadu, gde je uživo izvela pesmu na engleskom jeziku.

Foto: Privatna arhiva

Sloba Radanović

Foto: Privatna arhiva

Popularni pevač se, takođe, Deda Mraza nije plašio, naprotiv... O čemu dovoljno govori fotografija iz zabavišta, gde je u društvu najpoznatijeg deke na svetu nasmejan "od uva do uva".

Foto: Privatna arhiva

Luna Đogani

Mlada modna blogerka Luna Đogani od najranijeg detinjstva uživala je u društvu Deda Mraza, o čemu svedoči i njena stara fotografija koju nam je na uvid pružila njena mama, pevačica Anabela Atijas.

- To je kod nas kući, uvek smo pravili te žurke! Sad, otkako je nema, ne pravimo. Ovde je imala pet godina - objašnjava Anabela, koja je otkrila da se Luna uvek radovala svim poklonima koje bi joj Deda Mraz doneo.

Foto: Privatna arhiva

- Nije se plašila, obožavala ga je! Najviše je volela da dobije standardno - barbike, lutke... Ali uvek bi se svemu obradovala - prisetila se Anabela.

D. Tanasijević

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'