AKTUELNO

Sve velike face na jednom mestu!

Sinoć je u Beogradu ali i širom regiona dočekana nova, 2019. godina, a raspoloženja i praznične atmosfere nije manjkalo nigde. U okviru današnje vanredne emisije "Premijera - Vikend specijal" imali smo priliku da vidimo i sumiramo sve i saznamo ko je i gde od poznatih zabavljao široke narodne mase.

Najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović zabavljala je meštane Bora, a kako se navodi, ona je još jednom oborila rekord, s obzirom na to da je pevala pred više od 20 hiljada ljudi.

Drago mi je da sam uspela i ovde da oborim rekord i nadam se da ćemo se opet družiti, ako ne u Boru, onda na mom koncertu na Ušću, gde uvek napravim pravu balkansku žurku - rekla je Ceca.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, sve one koji su želeli da se zabavljaju uz dobru muziku ispred Skupštine, mogli su da uživaju uz Sašu Kovačevića, Bajagu, Harisa Džinovića i Dejana Petrovića i Big bend.

Ja sam se jako radovao ovom nastupu, mislim da se i publika radovala. Volim da pamtim lepe stvari i trudim se da sa pozitivnim mislima ulazim u novu godinu - rekao je Saša Kovačević

Foto: TvPink Printscreen

Svi želimo da bude nova godina bolja od prošle, zar ne? Ali ni prošla nije bila loša za mene, tako da to što sam imao meni je sasvim dovoljno. Beograd je uvek bio specifičan i ostao najlepši grad za mene - poručio je Haris Džinović.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam u zadnjih 45 godina svirao a ovo mi je peti put u Beogradu. Bilo je svima super - istakao je Bajaga.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, u popularnim klubovima i hotelima nastupali su, između ostalih, Seka Aleksić, Maja Berović i Jelena Karleuša, na čiji nastup je bila cela njena porodica.

Foto: TvPink Printscreen

Toliko mi se dešavalo divnih stvari, neka samo ostane ovako i ništa mi više ne treba - skromna je bila Maja Berović.

Foto: TvPink Printscreen

Meni znači što su Atina i Nika zajedno sa mamom za novu godinu, šminkala sam ih, tražile su mi da ih malo našminkam. Puno mi je srce, tu mi je majka, suprug, svekrva (smeh) - rekla je Jelena Karleuša.

Foto: TvPink Printscreen

Fenomenalno se osećam, ovo je prvi put da slavimo van kuće novu godinu. Nemam želja, samo zdravlje, ova godina je bila veoma uspešna, i sledeća biti. Devojčice rastu, to mi je bitno - iskren je bio Karleušin suprug, Duško Tošić.

Foto: TvPink Printscreen

Pored njih, u Beogradu su pevali Milica Pavlović, Katarina Grujić, Peđa Medenica, Đani, dok je Nataša Bekvalac pevala u Zaječaru, a Dragana Mirković na Zlatiboru. Takođe, Aca Lukas, Džala i Buba Koreli zabavljali su publiku u "Štark" areni.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, u susednoj Crnoj Gori pevali su Dino Merlin, Željko Joksimović, Indira Levak i mnogi drugi.

Autor: N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

'