AKTUELNO

Javili se novi problemi.

Pevač Darko Lazić proživljava novu agoniju, s obzirom na to da su se pojavili novi zdravstveni problemi nakon saobraćajne nezgode koju je imao u oktobru prošle godine kada se vraćao u ranim jutarnjim časovima sa jednog privatnog slavlja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: IZBRISALA BIH DARKOVU NEZGODU: Ana Sević otvorila dušu, pa priznala šta bi najradije zaboravila iz stare godine! (FOTO)

Postoji mogućnost da se Laziću uradi transplantacija bubrega oštećenog u nezgodi koji radi slabije, a Darkova porodica uveliko razmišlja o daljim postupcima.

Lekarka koja ga je skoro gledala na ultrazvuku je rekla da je videla delimičnu funkciju tog oštećenog bubrega, što je dobra vest. Taj bubreg može i sam da se regeneriše, ali za to treba vreme i strpljenje. Videćemo šta će biti - kaže izvor blizak Darku Laziću.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: Ljajić ponovo zaljubljen: Posle Sofije osvojio srce razvedene Novopazarke sa dvoje dece! (FOTO)

Pevač se za sada oseća dobro, a za medije se oglasio i doktor koji vodi Darkov slučaj, dr Miloš Poleksić i tom prilikom ptvrdio da pevač ima oštećenje bubrega što nije tajna jer se ta informacija pojavila još u periodu kada je Lazić ležao u KBC Zemun.

Foto: TvPink Printscreen

Darko ima oštećenje bubrega što i nije tajna. Uskoro treba da mu se urade dodatne dijagnostičke procedure, CT angiografija renalnih arterija i urodinamska ispitivanja, nakon čega će ga pregledati nefrolog i urolog i doneće se odluka o daljem tretmanu tog oštećenog bubrega - rekao je dr Miloš Poleksić.

Pink.rs

#Darko Lazić

'