AKTUELNO

I ona je dobila svih pet glasova.

Peta po redu ove noći u emisij "Pinkove zvezdice - All stars" nastupala je Teodora-Tara Stojanović i to sa pesmama "Walk Like an Egiptian" i "Eternal flame" poznatog sastava "The Bangles".

Foto: TvPink Printscreen

Zvezdica je pokazala energiju prave rok princeze, što je prepoznao i petočlani žiri koji ju je nagradio sa svih pet glasova.

Počela si mnogo traljavo, ali si drugu pesmu razbila. Mnogo mi se sviđa što smo konačno od tebe dobili drugačiji manir. Izašla si iz zone komfora i ušla si u nešto što se zove "Hoću da pokažem da znam i nešto drugo". Meni je ovo bilo fantastično, ti si meni potpuno ispunila zadatak, naročito u drugoj pesmi. Nije ti prva ni bila potrebna - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si izgrađena i ovde si pokazala da imaš svoj stil, svoju energiju, da si u nekoj ulozi. Zaslužuješ peticu jer si kvalitetna, očekujem nešto gde se najbolje osećaš - naveo je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove zvezdice možete pogledati u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'