AKTUELNO

Prvi suprug pevačice Stoje izvršio je samoubistvo.

Stojanka Novaković, čim je kročila na estradnu scenu, otkrila je da se udala sa samo 16 godina i da je ubrzo nakon toga postala udovica. Ali pravi razlog zbog kog je ostala sama s malim detetom i dalje krije.

Pevačica je svojevreno ispričala da joj je prvi suprug posle tri godine braka poginuo u saobraćajnoj nesreći, a "Kurir Stars" je u njenom rodnom mestu Perlezu došao do šokantnog podatka - Stojin prvi muž se ubio.

Meštani ovog sela pokraj Zrenjanina pričaju da je on skočio u reku u kojoj se udavio jer njegovi roditelji nisu prijavili Novakovićevu za snajku. Njima je smetalo što je ona bila kafanska pevačica.

Stoja je divna žena. Mnogo se napatila zbog prvog muža. Mnogo su se voleli. Iz nje se i rodio njihov sin. Ubrzo posle venčanje počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj brak. -priča jedan Stojin komšija.

On kaže da pevačicin muž nije želeo da živi bez nje i da je zbog toga odlučio da sebi oduzme život.

Svekar i svekrva nisu mogli da se pomire s tim da je njihov sin dozvolio ženi da bude kafanska pevačica. Stalno su mu prebacivali i insistirali da je ostavi - nastavlja ovaj meštanin Perleza.

- Svi su ubrzo krenuli u potragu za njim i posle nekoliko sati našli su ga mrtvog u reci. Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji govorili sve najgore. Za nju je to bio prevelik udarac jer je ostala sama s malim detetom. Proživela je pravi pakao - završava sagovornik.

I lokalni sveštenik je potvrdio da se Stojin prvi muž utopio.

- To je bilo pre mnogo godina. Ljudi pričaju da se ubio zbog nje. Teške su to sudbine. Ne bih ja dirao tu temu - zaključuje sveštenik.

#Samoubistvo

#Smrt

#Stojanka Novaković Stoja

#Ubistvo

#pevačica

'