AKTUELNO

Nakon brojnih spekulacija da već godinu dana ne govore, hrvatska pop zvezda odlučila je da otkrije pravu istinu i poručila šta stvarno misli o ocu svog supruga Igora.

Iako mediji proteklih meseci bruje o tome kako folk pevač Dragan Kojić Keba ne priča sa snajom Severinom Kojić, hrvatska pop zvezda je danas to demantovala na svom Instagram profilu.

Naime, ona je okačila video klip na kojem Keba sedi u svom raskošnom domu na Bežanijskoj kosi i sa gitarom u rukama peva veliki hit svoje snajke.

Pre nego što je zapevao i zasvirao, Seve je pitala Kebu da li zna neku njenu pesmu, na šta je on odgovorio potvrdno, a zatim otpevušio stihove “Ja samo pevam, ja samo sviram”.

Seve je video klip okačila na Instagram i napisala: “Ovu pesmu sam napisala i otpevala 1999. godine. 20 godina posle moj sveki, najbolji na svetu!"

Inače, glasine da su Keba i Seve u lošim odnosima počele su još pre godinu dana, a kulminirale su nedavno kada su se prema pisanju nekih medija snaja i svekar sukobili oko njihove krsne slave na koju su Kojići pozvali Željka i Jovanu Joksimović sa kojima Seve ne priča.

Pink.rs

#Dragan Kojić Keba

#Severina Kojić

'