AKTUELNO

Petočlani sastav je bio na teškim mukama.

Još jedna emisija vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" došla je do samog kraja. Ovoga puta mališani su se predstavljali u okviru zataka "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka", a na samom kraju bilo je čak šestoro njih koji su dobili šest glasova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Nikola Milenković, Katarina Radulović, Teodora Marković, Igor Lazarević, Ivana Dimkovski i Isidora Mitić bili su u trci za izbacivanje ove večeri.

Žiri se zatim povukao u staklenu sobu i većao o tome ko se ipak najlošije snašao u ovom zadatku.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju, žiri je ipak odlučio da "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras napušta Nikola Milenković.

Foto: TvPink Printscreen

Doneli smo odluku nadglasavanjem. Dugo nam je trebalo. Takvo je stanje. Trebalo bi ozbiljno da shvatite zadatke, da izađete iz zone komfora i da shvaite da je pevanje daleko više od kopiranja nečega. Svi ste se super obukli, uglavnom ste imali rok pesme, samo vodite računa da interpretacija bilo koje muzika zahteva i emocije, nemojte da isključujete emocije jer je to vrlo važno. Želim vam puno sreće, ne znam koji vam je sledeći zadatak, ali neka vam je Bog u pomoći - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'