AKTUELNO

Do sada nije davao izjave u medijima.

Popularna pevačica narodne muzike Snežana Đurišić već godinu dana uživa u skladnoj vezi sa čuvenim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem.

U domaćim medijima se nedavno pojavila informacija da su oni počeli da žive zajedno, a ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je Vanju kako ulazi u Snežaninu porodičnu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon svega, ginekolog se oglasio i istakao da on i pevačica još nisu počeli da žive zajedno i da se verovatno neće ni odlučiti na taj korak.

Mi ne živimo zajedno i ne planiramo to. Znate šta, ona ima svoju karijeru, ja imam svoju, mi smo ostvareni ljudi. Ma, ko bi sa mnom mogao? Znate, ja ustanem rano, po ceo dan posao, zatim odem kod majke koja je bolesna, pa idem decu da vidim. Meni uvek fali dva sata u danu da sve završim i zato neću da živim sa Snežanom. Ovako nam je dobro - rekao je Milošević i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NJENO BOGATSTVO: Ovom fotografijom Nataša Bekvalac raznežila je sve! KADA JE VIDITE NEĆETE OSTATI RAVNODUŠNI! (FOTO)

Snežana je žena bez mrlje u životu. Jedino što ima tu lošu priču sa sinom koji je tamo gde je. To svi znamo. Ali ona kao roditelj mora sama da se izbori sa tim. U odnos Marka i Snežane uopšte se ne mešam, odnos majke i sina je svet, tu ja, niti bilo ko drugi, ne treba da se meša. Sigurno joj je mnogo teško i, naravno, pomoći ću joj ako to zatraži, ali zaista ne bih da se mešam. Kakav bih ja bio prijatelj i partner da joj u takvim situacijama ne pružim i podršku i rame i ruku, i sve.

Pink.rs

#Snežana Đurišić

'