AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

I večeras vas u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga 2'' očekuje veče za pamćenje. Naime, pored ''Izbacivanja'' na koje ste navikli nedeljom uveče, u ''Zadruzi'' će biti organizovana žurka povodom dočeka srpske Nove godine.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ZA NEKE OD NJIH ĆE OVO BITI BLAMANTNO! Veliki šef zadrugarima postavio NOVI IZAZOV, neće im biti nimalo lako da OVO PRIZNAJU!

Zadrugari ni ne slute da im je Veliki šef i večeras pripremio iznenađenje, a za dobru zabavu na večerašnjoj žurki biće zaduženi: Projekat bend, Maja Milošević i Rialda Karahasanović.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Pink.rs, Youtube printscreen

Podsetimo, nakon jedne od žurki na kojoj su pevali Sloba Radanović i Rialda, pevačica je tvrdila da ju je Luna gledala ispod oka, kao i da je Đoganijevoj neko rekao da je ona nova Slobina devojka. Nema sumnje da će večerašnji Rialdin susret sa Lunom biti i više nego zanimljiv.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras budite uz kanal TV Pink i odmah posle serije ''Šifra Despot'' pratite ''Izbacivanje'' i ''Doček srpske Nove godine'' u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga 2''.

Autor: Pink.rs

#Doček

#Maja Milošević

#Projekat bend

#Rialda Karahasanović

#Rijaliti Zadruga

#Žurka

'