AKTUELNO

Po svemu sudeći, do zakopavanja ratnih sekira neće doći u skorije vreme.

Bivša učesnica "Zadruge" Eleonora Miljković je tokom svog učešća u rijalitiju televizije Pink ušla u konflikt sa Lunom Đogani zbog Slobe Radanovića, na kojeg je bacila oko onog trenutka kada se pevač pojavio u velelepnom gradu nadomak Beograda, gde je na jednoj od žurki zabavljao zadrugare. Iako je od tada prošlo dosta vremena, sve ono što se izdešavalo nisu zaboravile ni Luna, ali ni Eleonora, koja po izlasku iz "Zadruge" o svojoj bivšoj cimerki nema reči hvale.

Foto: Pink.rs

Ona je u toku dana odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a neka od njih ticala su se Đoganijeve. Norine pratioce interesovalo je kakvo mišljenje ima o Luni, na šta je odgovorila sledeće:

Foto: Pink.rs

Bolje da ne pričam zato što nemam ništa lepo o njoj da kažem - bilo je sve što je rekla Nora, koja je Lunu navela kao osobu sa kojom ne bi progovorila nijednu reč ukoliko bi dobila priliku da se vrati u "Zadrugu".

Kija i Sloba su mi slatki!

Uprkos tome što su je mnogi povezivali sa Radanovićem, sa kojim je, prema pričama koje kruže, bila u kratkoročnoj ljubavnoj romansi, Nora kaže da bi volela da se pevač, koji joj se svideo, pomiri sa svojom bivšom ženom Kristinom Kijom Kockar.

Foto: Pixabay, Pink.rs

Mnogo su sladak par, volela bih da se pomire - napisala je Nora na Instagramu.

Nju su, takođe, pratioci pitali da li joj je lepša Luna ili Kija. Odabrala je Kiju.

D. T.

#Eleonora Miljković

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'