AKTUELNO

Sve je spremno za dolazak naslednika!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, za nešto manje od tri meseca postaće roditelji dečaka. Kako se termin porođaja bliži, mladi, budući roditelji odlučili su da opreme i sobu za svog naslednika.

Foto: Instagram

Pevačica i njen suprug odlučili su da žive u stanu na Voždovcu, gde će i odgajati svog sina, a za opremanje njegove sobe odvojili su preko 5.000 evra:

Aleksandra i Filip žive u stanu u naselju Stepa Stepanović, koji su opremili da bude njihovo porodično gnezdo. Želeli su da budu samostalni, zbog čega nakon venčanja nisu pristali da žive u vili na Bežanijskoj kosi, gde inače žive Filipov otac i maćeha Lepa Brena. Aleksandra je želela da svoj dom svije na drugoj adresi, a sada, iako je u poodmakloj trudnoći, aktivno radi na novom albumu. Ona u pauzama od snimanja pesama stiže da se, zajedno sa Filipom, posveti uređivanju sobe za naslednika - otkrio je izvor.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: UVIJALA SE I ZAVODILA U PROVIDNOJ HALJINI: O vrelom snimku Edite Aradinović svi pričaju (VIDEO)

Bračni par Živojinović, poslednjih dana obilazi prodavnice nameštaja, kako bi pronašli idealne komade za sobu svog naslednika, a u tome im posebno pomaže Aleksandrina mama, Borka:

Soba će biti u belim, sivim i neboplavim nijansama. Aleksandra je želela da imaju veliku komodu na kojoj će presvlačiti i kupati mališana. Tu su i neobične lampe na svim zidovima bebine sobe. Uveliko su kupili garderobu koju će nositi njihov naslednik, ali i igračke. Bitno im je da beba spava na udobnom i od prirodnih materijala izrađenom dušeku, te su zbog toga dušek naručili iz inostranstva i očekuju da uskoro stigne. Zbog toga što su vodili računa da kako garderoba, igračke, tako i svi materijali u dečjoj sobi budu prirodni opremanje ih je koštalo više od pet hiljada evra - navodi izvor blizak paru.

Foto: Instagram

Aleksandra i Filip odlučili su da se ona porodi u Srbiji, a ne u Americi gde se pretpostavljalo, jer kako tvrde i ovdašnje bolnice su u rangu sa svetskim:

Filip i ja smo odlučili da se porodim u Beogradu. Tako je najbolje. Aleksandru ništa neće u životu značiti da mu je mesto rođenja drugi grad u Evropi ili Americi, a naše klinike su po stručnosti u rangu sa svetskim. Osim toga, u svojoj zemlji smo i šta god nam zafali, brzo ćemo rešiti - izjavila je pevačica.

Inače, kum supružnika Živojinović, Aco Pejović, otkrio je da uveliko sprema slavlje povodom dolaska malog Aleksandra.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Stefan Filipović

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

'