AKTUELNO

Majka Davida Dragojevića u razgovoru za Pink.rs otkrila je da je njen sin, otkako je Aleksandra Subotić diskvalifikovana, znatno opušteniji.

U najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" tokom žurke koja se odigrala pre dva dana povodom dočeka pravoslavne Nove godine došlo je do naglih promena u odnosu Davida Dragojevića i Ane Korać. Naime, oni su bili veoma prisni, strasno su igrali, a sama Ana je priznala da se desio i poljubac. Njih dvoje su sada potrčci i provode vreme u izolaciji, te će to dodatno uticati na dalji tok njihovog sve prisnijeg odnosa. Ali, Davida napolju čeka devojka, diskvalifikovana Aleksandra Subotić, koja je na Božić izbačena iz Zadruge zbog napada na Minu Vrbaški, što komplikuje celu ovu priču.

Foto: Zadruga - RTV Pink

David je juče tokom dana i emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" priznao da su mu pomešana osećanja, a njegova majka Biljana Dragojević za naš portal je rekla da je njen sin mnogo opušteniji sada.

Ne znam, iskreno rečeno, ja se tu ništa ne pitam. To je lično njegovo kako će i šta će. U jednu ruku mu ona nedostaje verovatno, sigurno, a u drugu ruku je opušteniji zato što nema pritisak taj neki koji je ona previše vršila tom njenom ljubomorom i posesivnošću i to, naravno, niko ne voli, da mu neko vrši takav pritisak. Što se tiče sa te strane, vidim da se malo opustio, za srpsku Novu godinu, možda čak i previše - rekla je Biljana, a potom otkrila da joj se nije dopalo ponašanje njenog sina tokom dočeka.
Vidim da je bilo nešto i da su ležali na krevetu, to mi je bilo malo previše, ipak je on sa Aleksandrom još uvek i u vezi su, mislim vereni. Pa mi je to malo onako bezveze da to radi tako jako, okej što su igrali tako malo prisnije, to je inače David, on voli da igra i da tako sa devojkama igra, ali nije baš morao da leži na krevetu, to mi je bilo malo bezveze - kaže Davidova majka.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Nas je zanimalo da li smatra da bi između Ane i Davida moglo da se desi nešto i da li misli da je njen sin sada rastrzan na dve strane:

Verovatno mu ovako prija, i ja vidim da kaže da mu prija što zajedno pričaju, Ana drži tu neku ravnu liniju, opuštena je, nasmejana, što je njemu falilo. On je inače tako vedrog duha, Aleksandra je bila baš suprotno od onog što on želi i voli, mislim, kad su ušli, bila je suviše negativna, svađalački nastrojena, posesivna, sve ono što u principu inače, ne samo David, niko ne voli. I onda njemu sad prija što je Ana tako nasmejana, trepće, mada ja Anu iskreno rečeno... Lepa devojka i sve, ali... Nikako mi se ne dopada, ali okej ovako, ako prijaju jedno drugom, da se zezaju i provode vreme da pričaju... Ko sam ja da se pitam o tome?! Ali, ništa više ne bi trebalo da bude. Mada, sve to zavisi od njega, zatvoren prostor. Prija mu ta njena energija i što nije više zatvoren u čauri - istakla je Biljana i dodala da su Aleksandra i njena ćerka Magdalena i dalje kod nje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: EVOCIRALI USPOMENE U SVOM LJUBAVNOM GNEZDU: Prvo jutro u izolaciji Ana i David PROVELI ZAJEDNO, pa se prisetili SVEGA ŠTO SU IMALI! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'