AKTUELNO

I ona je dobila svih pet glasova.

Nika Purić predstavila se ove noći druga po redu, a njen odgovor na zadatak "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka" bila je pesma "Da sam ja netko" grupe "Indexi".

Foto: TvPink Printscreen

Nika je imala veoma upečatljiv nastup, stajling, ali i video koji je išao na velikim ekranima iza nje, što je ostavilo bez daga žiri koji ju je nagradio sa svih pet stolica.

Nika uvek nosi sa sobom neku priču, uvek je taj nastup spreman, uvek je ona željna te scene. Lep odabir teme pesme, meni je ovo bila filmska scena. Bukvalno za neki film. Svidelo mi se - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ti znaš da si ti moja miljenica jer ja volim način na koji ti i svi ljudi koji ti pomažu oko nastupa razmišljaju i rade. Ja sam snimila večeras sve. Jako ste se bavili kostimom, scenom i porukom koju ćete poslati i ja to cenim. Ti si danas četiri plus, plus. Ali zato što doneseš radost na koju ja ne mogu da ostanem imuna, od mene ćeš uvek imati glas - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj nastup pogledajte u snimku u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'