AKTUELNO

Po dobrom, starom običaju, i ove nedelje vas tačno u 14 časova na TV Pink u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" očekuju ekskluzivne priče o aktuelnim ličnostima sa javne scene.

Ono što je sasvim sigurno obeležilo nedelju za nama je skandal regionalnih razmera u čijem centru je Jelena Karleuša. U javnost su procurele navodno njene obnažene fotografije, a narušavanje Jelenine privatnosti ujedinilo je estradu. Kakav će biti finalni epilog ovog skandala, saznaćete u ovonedeljnom izdanju "Premijera-Vikend specijala".

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Oči svetske javnosti su ovog četvrtka bile uprte u Beograd, jer je u zvaničnu posetu našoj zemlji došao predsednik Rusije Vladimir Putin. Dolazak jednog od najmoćnijih ljudi na svetu pratile su i domaće zvezde, poput Svetlane Cece Ražnatović, a sve detalje videćete u nedelju od 14 časova.

Ovonedeljni "Premijera-Vikend specijal" biće posvećen ljubavima koje su se u protekloj nedelji dogodile u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon diskvalifikacije Aleksandre Subotić, njen verenik David Dragojević otpočeo je pred kamerama najgledanijeg rijalitija vezu sa Anom Korać. Ovo je bio dovoljan povod da se ekipa "Premijera-Vikend specijala" uputi u Veternik, u porodični dom Dragojevića, gde Aleksandra i dalje boravi sa ćerkom Magdalenom. Šta Aleksandra kaže o Davidovoj javnoj prevari, saznaćete u uključenjima uživo iz Veternika u "Premijera-Vikend specijalu".

Foto: TvPink Printscreen

Iako su tvrdili da su samo dobri prijatelji, Luna Đogani i Marko Miljković otpočeli su vezu u "Zadruzi". Da li je Luna zaista prebolela svoju rijaliti ljubav Slobu Radanovića i šta misli o Marku iz prve ruke saznajemo od Lunine mame, Anabele Atijas, koja će ove nedelje biti gost Tijane Price i Ognjena Nestorovića. Osim o Luni, njenom učešću u drugoj sezoni i svežoj vezi sa Markom, Anabela će govoriti i o svom novom projektu.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo uzbudljivih priča, što je dovoljan razlog da budete uz "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 20. januara od 14 časova na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'