AKTUELNO

Otvorila dušu!

Aleksandra Subotić pre nekoliko dana zabranila je majci svog, sada već bivšeg dečka, Davida Dragojevića koji u "Zadruzi 2" uživa u ljubavi sa Anom Korać, Biljani Dragojević da da ekipi portala Pink.rs intervju koji je unapred bio zakazan.

Foto: Pink.rs

Tom prilikom, ova bivša zadrugarka koja je na Božić fizički nasrnula na Minu Vrbaški, napravila je pravu dramu ispred porodične kuće Dragojevića u Veterniku pored Novog Sada, o čemu možete čitati klikom na link ispod i pogledati kako je sve izgledalo.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: PINK.RS U DAVIDOM RODNOM MESTU: Aleksandra Subotić ZABRANILA njegovoj majci da daje izjave! Pogledajte kakav je HAOS napravila ispred kuće! (VIDEO)

Međutim, naša ekipa uspela je da dođe do Biljane Dragojević koja je tom prilikom za naš portal komentarisala aktuelna dešavanja u rijaliti programu "Zadruga 2", kao i novu devojku svog sina Davida Dragojevića.

Foto: Pink.rs

Biljana je na početku razgovora rekla ko je David, da li je on dečko kog smo mogli da gledamo tokom proteklih meseci pred kamerama kada je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić ili je on dečko koji je jako pozitivan kao što je to sada slučaj u ljubavi sa Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Pa u svakom slučaju neko ko je sa osmehom na licu. Da li je to Ana ili neko drugi, nije bitno. To je mogla biti i Aleksandra da nije imala taj stav kakav je. On je i rekao da ne bi sa njom raskinuo javno, ali opet mislim da je ovo sve gore ispalo - rekla je Biljana.

Davidova majka dobila je i pitanje da li je ubeđena, da li Aleksandra Subotić o kojoj Dragojević više ne razmišlja kako je rekao tokom pitanja novinara, čeka njenog sina da izađe iz Bele kuće.

Ja sam ubeđena. Ona je dosta uporna osoba i misli da ono ovo nesvenso radi i da je njemu to nametnuno. Ćerka joj je rekla pre neki dan: "Znaš mama, da je David ovde on bi tebe hteo", a nas dve smo se pogledale i čudile - izjavila je Biljana za Pink.rs

Biljana nam je rekla i da se ne oseća baš najbolje zbog kraja ljubavi Davida i Aleksandre, ali je rekla da se ne stidi postupaka svog sina za kog smatra da je prebrzo ušao u vezu sa Anom Korać za koju misli da ne može da dokaže da joj je stalo do Davida.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je majka ovog zadrugara komentarisala i aktuelnu zadrugarku Ljubu Pantović sa kojom nije u sjajnim odnosima. Ljuba je Aleksandru u nekoliko navrata pozivala da ode u stan koji poseduje, što je Subotićeva odbila i otišla kod Davidove majke. Biljana je tokom razgovora istakla i da Aleksandri nikada nije okrenula leđa, kao i šta bi bilo ukoliko bi ona sa ćerkom želela da napusti dom Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba je stalo držala te lajvove na mrežama i govorila nešto protiv Aleksandre, a nije komunicirala sa njom. Sada kada su ušli u Zadrugu, ušla je Ljuba da bi čačkala po Davidu i Aleksandri. Mislim da je ona kumovala svemu ovome - rekla je Davidova majka i dodala:

Foto: Pink.rs

Ja ovde živim sa mojom ćerkom, moja majka je tu i tu su Aleksandra i Magdalena. Aleksandra je ovde verovatno jer neće da bude sama. Ona je iz Šimanovaca došla pravo kod mene. Znači, nije otišla kod Srboljuba ili u taj stan na koji Ljuba cilja. Mislim da ako bi ostišla, da bi ona otišla u kuću gde živi sa Karađorđem. Ja nikada ne bih otvorila vrata i rekla Aleksandri da ide. Ne smeta mi što se David zaljubio, ali sve je bilo brzo. Ako se Ana igra sa njim, treba da se opeče - priča Biljana.

PROČITAJTE: OČEKUJE VAS PRAVI SPEKTAKL! Večeras se održava ZADRUGOVIZIJA 2! Zadrugari jedva čekaju da izađu i pokažu ŠTA SU PRIPREMILI! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'