AKTUELNO

Jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, 'Amidži šou', očekuje vas u dobro poznatom terminu i ovog utorka od 23 časa.

Kod Ognjena Amidžića stiže popularni glumac Milutin Mima Karadžić, koji se posle višegodišnjeg odsustva vratio u teatar. Kako će se snaći u ludim izazovima koje mu je Ognjen pripremio, saznaćete premijerno u emisiji 'Amidži šou'.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Ana Sević je posle dužeg vremena objavila novu pesmu "Delirijum", što je bio dovoljan razlog za njeno gostovanje. O novom projektu i planovima za budućnost, ali i turbulentnom periodu kroz koji je prošla sa svojim bivšim suprugom Darkom Lazićem, Ana će govoriti upravo kod Ognjena u emisiji.

Foto: E-stock

Deset godina od čuvenog dueta "Zmija i žaba", Slavica Ćukteraš i Ognjen će proslaviti upravo u ovonedeljnom izdanju emisije 'Amidži šou'.

Foto: Printscreen YouTube/Mali ljudi

Slavica, koja se pre nekoliko meseci vratila na muzičku scenu nakon višegodišnje pauze, 2019. godinu započela je novom pesmom "U prolazu", a kakvi su joj dalji planovi, saznaćete ovog utorka.

Foto: Miomir Milić

Zoki Šumadinac, internet senzacija i čovek koji pesmom "Autotune" nikog nije ostavio ravnodušnim, pravo iz budućnosti stiže kod Ognjena u studio. Da li je očekivao da će njegova pesma postati ovoliki hit na društvenim mrežama, otkriće upravo u emisiji "Amidži šou".

Zabava ne prestaje, zato ne propustite "Amidži šou" u utorak 22. januara od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Amidži Šou

#Ana Sević

#Milutin Mima Karadžić

#Ognjen Amidžić

#Slavica Ćukteraš

'