AKTUELNO

Pljuštale pohvale.

Učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" prošle večeri priredili su milionskoj publici veliki spektakl na sceni u okviru druge "Zadrugovizije" u ovoj sezoni kada su imali zadatak da iznesu imitacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna Đogani i Savo Perović činili su jednu grupu, a u okviru svog nastupa oni su izveli numeru "Pravo vreme" koju u originalu pevaju Maja Berović i Buba Koreli. Njihov nastup oduševio je publiku, zbog čega su Đoganijeva i Perović dobili najveći broj SMS glasova i tako odneli titulu pobednika u ovoj kategoriji.

Foto: Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

Roditelji Lune Đogani, Anabela i Gagi, pažljivo su pratili dešavanja u Šimanovcima, nakon čega su na društvenim mrežama pohvalili Perovića i svoju ćerku koja uživa u ljubavi sa novim dečkom Markom Miljkovićem.

Na Instagramu pevačica Anabela Atijas postavila je fotografiju Lune i Sava koja je nastala tokom njihovog predstavljanja na sceni, a tom prilikom imala je samo reči hvale za ove zadrugare.

Dobra moja deca - napisala je Anabela.

Sa druge strane, Gagi Đogani bio je aktivniji pa je na svom profilu objavio čak pet fotografija Lune i Sava.

Svaka čast! Objasnili ste! Ponos tatin! Bravo! Luna i Savo! - glasili su Gagijevi komentari.

PROČITAJTE: EKSKLUZIVNO! Jelena Karleuša se NAKON SKANDALA vratila u Beograd! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA i kako je pokušala da umakne novinarima! (FOTO+VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'