AKTUELNO

Prisetila se kako je to bilo prvi put.

Nakon što ju je bivši suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" u kom je odnela pobedu, Kristina Kockar razvela se od pevača posle čega su je mnogi povezivali sa drugim muškarcima.

Foto: Pink.rs

Međutim, Kija vreme provodi bez momka i sve vreme je posvećena svojoj pevačkoj karijeri. Njene numere obaraju rekorde slušanosti, a uskoro će svoje pratioce obradovati novim numerama koje planira da objavi u februaru.

Foto: Printscreen Instagram

Sledeći mesec Kristini će biti značajan upravo zbog Sajma venčanja za čije potrebe je ona i obukla venčanicu, a čije je zaštitno lice. Sajam venčanja održava se u Beogradu, od 8. do 10. februara, u Hajatu. Zbog potreba fotografisanja za kampanju ona je morala da obuče venčanicu, posle čega su mnogi pomisli da će po drugi put da se uda, a da li će ona stati ponovo na ludi kamen ostaje da vidimo.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Krstina je tokom jedne svoje izjave kada su je pitali za novog dečka rekla kako trenutno nema novih ljubavi na pomolu u njenom životu, kao i da za to sada nema puno vremena. Ona je dodala i da se za Slobu Radanovića više nikada ne bi udala, ali da bi stala na ludi kamen kada bi se našao pravi muškarac za nju.

PROČITAJTE: KIJA OBRADOVALA SVE LEPIM VESTIMA: Kockareva OTKRILA da uskoro objavljuje nove pesme, a onda i čime će se baviti pored pevanja! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

'