AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Paparaco lov".

Novi ekskluzivni snimci od kojih strepe poznati očekuju vas u ovonedeljnom "Paparaco lovu" od 22 časa na TV Pink!

Posle skandala koji je uzdrmao region, Jelena Karleuša napustila je Srbiju i sa ćerkama Atinom i Nikom otišla kod supruga Duška Tošića u Kinu, gde su proslavili njegov rođendan. Ipak, zbog obaveza, Jelena je morala da se vrati u našu zemlju, a šta pevačica radi nakon skandala, saznaćete u najnovijim snimcima u emisiji "Paparaco lov".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Aleksandra Subotić diskvalifikovana je iz "Zadruge", nakon što je na Božić fizički nasrnula na Minu Vrbaški, a po napuštanju imanja, uputila se pravo kod majke svog verenika Davida Dragojevića, Biljane Dragojević u Veternik. Međutim, ono što niko nije očekivao, a ponajmanje Aleksandra, jeste da će David posle samo nekoliko dana otpočeti vezu sa Anom Korać. Da li Aleksandra i dalje živi kod Davidove majke i šta radi nakon javne prevare, gledaćete u "Paparaco lovu".

Foto: Pink.rs

Jedno od sigurno najvećih iznenađenja na estradi jeste pomirenje folk pevača Ace Lukasa sa bivšom suprugom Sonjom. Prvi snimci Sonje i Ace nakon pomirenja biće emitovani ove srede u "Paparaco lovu".

Foto: Instagram

Aleksandra Prijović se zbog trudnoće povukla iz javnosti, a njeni najnoviji snimci, u devetom mesecu trudnoće, emitovaće se u emisiji "Paparaco lov".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ne propustite novu epizodu emisije "Paparaco lov" u sredu 23. januara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aca Lukas

#Aleksandra Prijović

#Aleksandra Subotić

#Jelena Karleuša

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Sonja Vuksanović

#Televizija Pink

#emisija

'