AKTUELNO

Ne znam ko stoji iza ovoga - obratila se Ceca na društvenoj mreži.

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najpraćenijih domaćih javnih ličnosti na socijalnim mrežama, ona na Instagramu ima preko 700.000 pratilaca. Nedavno je neko odlučio da Cecu ''počasti'' sa dodatnih 50.000, ali ona je ovaj nesvakidašnji gest odbila i odlučila da se požali odgovornim licima, kako bi ovu grešku u što skorijem roku ispravili.

Foto: Pink.rs

50.000 ljudi zapratilo je najveću balkansku zvezdu na Instagramu u veoma kratkom vremenskom roku, a ona je odlučila da svemu ovome stane na put, jer kako navodi, ne želi "veštačko okruženje". Ona se obratila direktno Instagramu.

Dragi moji, danas se desio veštački skok od pedeset hiljada novih pratilaca na mom Instagram profilu. Ne znam ko stoji iza toga, ne želim kupljeno veštačko okruženje, baš zato smo se tim povodom obratili Instagramu. Ko god da stoji iza ove podmukle igre, sram ga bilo, verujem da će biti zaustavljen - napisala je Ceca na svom profilu.

Foto: Instagram

Živimo u svetu informacionih tehnologija, kada nam je sve dostupno, pa i lažni pratioci na društvenim mrežama. Nije retkost da mnoge javne ličnosti same sebi kupuju, kako Ceca kaže "veštačko okruženje", očigledno da to velikim zvezdama nije neophodno, pa je Ražnatovićeva odlučila da problem saseče u korenu.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE JOŠ: LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM U MAGAZINU IN! Gutala knedle, htela da PROPADNE U ZEMLJU zbog onog što je Marko u njenom prisustvu ispričao o Dragani Mitar! (VIDEO)

M.S.

#Instagram

#Svetlana Ceca Ražnatović

'