AKTUELNO

Danas je udata i ima sina.

Pre 11 godina cela Srbija i region zanemeli su pred vešću da je tragično nastradao makedonski pevač Toše Proeski koji bi danas napunio 38 godina.

Detalji o životu čoveka anđeoskog glasa i osmeha ne prestaju da intrigiraju javnost, a ovo je žena za koju se smatra da je bila njegova jedina prava ljubav.

Manekenka Blagica Beti Micova i Toše Proeski upoznali su se 1998. godine.

Njihova veza trajala je do početka 2002. godine, pod pritiskom popularnosti je prekinuta. Nakon njegovog evrovizijskog nastupa 2004. godine ponovo su se pomirili, pa prekidali... Vezu su završili 2006. godine.

Ipak, prijatelji Tošeta Proeskog kažu da su njih dvoje uvek bili u kontaktu, da joj je Toše slao karte za sve svoje koncerte. Njihove poruke i danas su u njegovom telefonu.

A kada je telohranitelj Tošeta Proeskog, Ico Panajotović rekao da postoji jedna devojka koju je naviše voleo i koja i dan-danas ide na njegov grob, kojoj je posvetio najviše pesama, s kojom je svugde išao i za koju su svi znali, svi su u njoj prepoznali Blagicu, devojku iz mesta Negotino u Makedoniji.

Iako je Adrijana Budimir bila poslednja Tošetova devojka za koju je javnost znala, njemu bliske osobe tvrde da je njegova prava ljubav Blagica.

Foto: Facebook

Ona, pak nikada nije želela da govori o Tošetu, a najteže dane provodila je uz njegovu majku Dominiku.

- Znam da javnost želi da zna detalje moje ljubavi sa Tošom, ali nijednom do sada nisam dala intervju i nisam otkrila našu privatnost. To će tako ostati zauvek - rekla je Blagica u intervjuu za makedonske medije 2014. godine.

Tada je otkrila da je napustila manekenstvo i da se ozbiljno bavi studiranjem. Fakultet je završila, a danas je udata žena i majka dečaka.

Autor: Pink.rs

#Devojka

#Toše Proeski

#pevač

'